torsdag 6. september 2012

Mitt liv som blogger...

*blåser vekk støv fra denne bloggen*

Jeg kan vel ikke akkurat skryte på meg å være en aktiv blogger. Siste innlegg var i jula 2010... Det er snart to år siden det.

Har hatt denne bloggen i tankene mange ganger, og da mest tanker type slett skiten. Men noe i meg stopper meg fra å gjør det, for det _kan_ jo hende jeg en dag finner noe smart å blogge om.

Men det er her problemet ligger...hva blogger man om?

Joda, tar man en titt rundt i den store bloggverden, så ser man jo at det kan blogges om det meste, og litt mer til. Men ser man enda nøyere etter, så er det forbasket lite interessant det blogges om, samtidig som jeg da ikke faller inn under så veldig mange av de forskjellige blogg-gruppene.

Vi har jo fotballfruer som blogger, rosabloggere, interiørbloggere, hverdagsbloggere, blogger om babyer, barn, klær, sko, smykker, politikk, nyheter, og jeg vet ikke hva.

Jeg er ingen fotballfrue. Jeg er frue (himmel, for et forferdelig ord), men jeg er en helt ordinær frue, til en helt ordinær mann, og hvor interessant er det? Det kunne faktisk heller ikke falt meg inn å blogge om mitt liv som frue. Det hører privatlivet til.

Rosablogger er jeg heller ikke. Ja, ikke at jeg helt er inne på hva begrepet egentlig innebærer, men jeg hater rosa og dill og dall, så da utgår den med høye hælspark.

Interiørblogg... Jeg har bare en ting å si til det: HAHA. Og de som kjenner meg og mitt hus, de skjønner den.

Det samme gjelder igrunn klær, sko, smykker og annet dill. Det er faktisk svært lite å skrive om. De 3-4 parene med sko jeg har, de er temmelig ordinære, og det er klærne mine også.

Baby og livet med baby er noe jeg kunne blogget om, en periode. Men jeg har ingen baby, og jeg synker ikke så dypt at jeg skryter på meg noe jeg ikke har.

Barn har jeg jo. To stk faktisk. Men hvor populært ville det vært om jeg satte meg ned og blogget om at storesøster *fjernet pga svært utleverende innhold* og at lillebror *fjernet pga svært utleverende innhold*??

Oi, der gikk jeg i den felle ja. Sorry kids... *redigerer tekst*
 Nei, det blir bare for dumt. Barn er selvstendige vesen som vi voksne ikke skal utlevere via en blogg. Deres privatliv skal respekteres.

Mange blogger jo også om saker i nyhetsbildet og politikk, og joda...det kan jo være interessant noen ganger. Og klart...jeg har jo meninger og tanker jeg også, men nei...jeg føler ikke helt for den.

Så hvor står jeg da? Jo, med en blogg som ikke blir brukt. Jeg burde jo legge ned, men som sagt...det kan jo hende jeg finner noe glupt å skrive om.

Jeg kunne jo kanskje prøvd å utgitt meg for å være fjortis igjen, og blogget deretter. Masse beretninger om verdens beste venninne, som da gjerne er en ny hver dag, litt prat om brusen jeg drakk på kjøpesenteret, DEN råååååe genseren jeg så på butikken, men som mamma ikke ga meg penger til (kjipe mamma), og så en haug med bilder av meg selv, iført dagens outfit. Det siste hadde nok vært en enkel sak... Ta noen få bilder med små endringer i klærne, og vi har bildene klare for uker fremover.

Eller så kunne jeg jo kopiert en nord-trøndersk bonde som ble tidenes blogger over natta, med jevnlige oppdateringer om dagens ku, div fremkomstmiddel, maskiner etc. Jeg har jo riktignok ingen ku (kun deler av den, i form av biff, melk etc...), men jeg har jo noen fisker, en fugl og en kanin... "dagens fisk"... Haha.
Biler har vi jo et par av, men ja...jeg kjenner mine begrensninger der også.

Nei, jeg tror jeg holder meg til den jeg er, også i bloggverden, så kan jeg kanskje heller prøve å mane frem lysten til å skrive litt oftere. Kanskje temaene kommer av seg selv da.

*spent på å se når neste innlegg kommer*

1 kommentar: